AreaX Festival 2021
NEVER STOP EXPLORING
Veelbelovende geluiden doen de ronde, de winterslaap loopt ten einde, het weer wordt beter... we willen weer naar buiten!

De hartslag versnelt, de gedachten dwalen af naar een zonnige festivaldag met een overheerlijk fris pilsje in de ene hand, de andere meebewegend op de muziek en de voetjes lekker los in het frisse groene gras. Wat hebben we dat gemist, damn!

Kortom, het is hoog tijd om onze dansvloer terug op te eisen!

Na maanden thuis zitten en plannen smeden is ons eerste festival een feit. Als alles mee zit vindt op zaterdag 28 augustus ons debuut plaats aan de Lange Blikstraat in Terneuzen!

Een prachtige bosrijke locatie, met een fris groen grastapijt, en méér dan genoeg ruimte om samen te genieten en ontdekken!

Op dit paradijselijke stukje Terneuzen vieren we op 28 augustus samen alles wat weer kan en mag.
TICKETS

Veel van jullie hebben de tickets van vorig jaar bewaard en daar zijn we jullie natuurlijk onwijs dankbaar voor! Deze kaartjes worden automatisch omgezet voor zaterdag 28 augustus. Kan je er niet bij zijn 28 augustus? Kan gebeuren. Daarom krijgen jullie binnenkort een mail waarmee je een refund kan aanvragen.
START KAARTVERKOOP
De startdatum van de reguliere kaartverkoop volgt. Houd het Facebook evenement en/of onze Instagram in de gaten voor alle updates.
LINE-UP

We hebben een heerlijke line-up weten fixen voor onze eerste editie. Met dj's uit binnen & buitenland kan het niet anders dan een succes worden.

Houd onze socials in de gaten voor de line-up release.
AreaX Festival
Is an X Event Solutions experience
Copyright: X Event Solutions | Basaltpromenade 147 | Terneuzen | KVK - 74511653