A talk with...
REMIX
\ 11 DEC 2020
''Mensen staan in de startblokken om weer te gaan feesten, we zijn er gewoon weer aan toe!''
Hoe is het nu met je?
Goh nou vraag je iets.. er is natuurlijk een hoop gaande momenteel waardoor schakelen onvermeidelijk is geworden. Dat het feesten momenteel nog even stil zal liggen is niets nieuws natuurlijk, dat is nou eenmaal zo. Al begint dit wel enorm te kriebelen.

Vooral heb ik het te doen met ondernemers in de horeca. Die echt in een hoekje staan, zeker nu. De maand december is er eentje die tot de drukste maand kan worden benoemd wat feesten, sfeervolle uitjes en gelegenheden betreft. Al zal dat allemaal niet kunnen dit jaar.

Toch zie ik het ook wel als een tijd die kansen biedt, er ontstaan zakelijk veel gaten en daardoor ook super veel kansen. Zelf sta ik bijvoorbeeld in de startblokken om feesten te gaan geven wanneer dit weer kan, mensen zijn daar echt aan toe. Ik denk dat het gekkenhuis gaat worden en die gedachte daagt je uit. Nu moet je aanpakken!

In de tussentijd werk ik zelf full time in de binnenvaart en ben ik samen met een maat een bedrijf in de supplementen branche gestart. Hier kunnen wij nu echt even op focussen en dat pakt tot nu toe erg goed uit!

Over het algemeen mag ik dus niet klagen, en dat ga ik dan ook zeker niet doen! Gedeelde smart is halve smart. En samen komen we hier uit.