AreaX Events
AreaX Festival Terrace
The biggest electronic music festival terrace in Zeeland.
Alle tickethouders van het AreaX Terrace in Walsoorden ontvangen op 30/09 een mail met verder info, de borggelden worden terugbetaald.
Wat is het AreaX Terrace?
Het AreaX Terrace is de alternatieve editie van AreaX samen met onze lokale dj's. Met inachtneming van de corona regels organiseert AreaX het grootste festival terras van Zeeland, 6 avonden lang.

Er zijn twee locaties in Hulst en Terneuzen waar je in jouw eigen bubbel van de beste lokale dj's kan genieten. Op elke locatie zijn er twee shifts: de eerste van 18:00 tot 21:00 en de tweede van 22:00 tot 01:00. Je kan ook een hele avond in AreaX genieten, reserveer dan wel voor de eerst én tweede shift.

Let op: bubbels zijn alleen per vier of zes personen te reserveren vanwege de tafelindelingen op de locaties. Op deze manier kunnen we onze bezoekers een veilige ervaring aanbieden.

Wil je helemaal als een jekko genieten? Er is per avond 1 VIP bubbel met lounge-caravan voor 10 personen, deze reserveer je voor een hele avond met €250,- spend on drinks. VIP = SOLD OUT
Wanneer is het AreaX Terrace?
AreaX Terrace Terneuzen vind plaats van 11 tot en met 13 september 2020.

AreaX Terrace Hulst vindt plaats van 25 tot en met 27 september 2020.
Openingstijden
We bieden twee shifts aan. Shift 1 is van 18.00 uur tot 21.00 uur. Shift 2 vindt plaats van 22.00 uur tot 01.00 uur. Op zondag start shift 1 om 17.00 uur tot 20.00 uur en shift 2 van 21.00 uur tot 00.00 uur.

Tussen de shifts in zullen de locaties een uur gesloten zijn zodat wij tijd hebben om o.a. de tafels en stoelen schoon te maken.

Liever een hele avond op het AreaX Terrace genieten? Dat kan! Reserveer dan voor beide shifts. Je kan in je bubbel blijven zitten tijdens de wissel.
Locaties
Locatie Terneuzen:

Parkeerterrein naast Snowworld Terneuzen, locatie staat ruim op voorhand aangegeven met pijlen.


Locatie Hulst:

De jachthaven bij Walsoorden, locatie staat ruim op voorhand aangegeven met pijlen.


We sporen onze bezoekers aan met de fiets te komen, zo ontlasten we het milieu. Kom je toch met de auto? Parkeer deze dan op de daarvoor bestemde plaatsen.
Betaalmogelijkheden
Het AreaX Terrace is geheel cashless. Je kunt overal alleen via je telefoon bestellen en betalen met iDeal. Er is geen mogelijkheid om met cash te betalen.

Om drankjes te bestellen kan de QR code op de tafel worden gescand om de menukaart te bekijken, de bestelling te plaatsen en vervolgens te betalen. Na betaling kunnen de drankjes worden opgehaald aan de bar.
Faciliteiten
IS ER ETEN AANWEZIG?

Op elke locatie is er een variatie van eten verkrijgbaar. Let op: ook hierbij geldt dat dit via iDeal betaalt dient te worden. Het is niet toegestaan eigen consumpties mee te nemen.


ZIJN ER KLUISJES AANWEZIG?

Op allebei de locaties zijn geen kluisjes aanwezig, dit doen we om rijvorming te voorkomen. Mocht je een jas of tas bij je hebben kan je die meenemen naar je tafel.


IS HET AREAX TERRACE ROLSTOEL TOEGANKELIJK?

Beide AreaX Terrace locaties zijn rolstoeltoegankelijk.
Coronamaatregelen
HOE HANTEREN JULLIE EEN VEILIGE OMGEVING?

Bij aankomst op locatie wordt je gevraagd een gezondheidscheck af te nemen. Mocht je ziekteverschijnselen hebben, dan verzoeken we je vriendelijk het terrein te verlaten. Kom je door de check, dan mag je naar binnen doorlopen en wordt er een tafel toegewezen. De locaties zijn zo ingedeeld dat onze bezoekers op gepaste afstand van elkaar kunnen plaatsnemen.

Iedereen is verplicht om aan een tafel te zitten. Het is toegestaan te dansen bij je eigen tafel, mits er een veilige afstand wordt bewaard tussen de bezoekers. Zowel onze medewerkers als bezoekers dienen zo veel mogelijk 1,5 meter afstand van elkaar te bewaren.

Mocht iemand zich niet aan de regels houden, wordt deze persoon erop geattendeerd door onze medewerkers. Mocht dit nogmaals voorkomen, wordt de bezoeker verzocht het terrein te verlaten.

Spreek met je bubbelgenoten af voor je naar AreaX komt, zo ontstaat er geen groepsvorming aan de entree.

Leeftijd
IS ER EEN MINIMUMLEEFTIJD?

Ja, net als bij al onze AreaX events hanteren we een minimumleeftijd van 16+. Bij twijfel kan bij de entree om legitimatie gevraagd worden.

Ben je jonger dan 18 jaar? Dan krijg je van ons een polsbandje en moet je je niet aan de 1,5 meter afstand houden.
Tafelindeling
De bubbels zijn te reserveren voor 4 en 6 personen. Er is ook 1 VIP bubbel met eigen lounge-caravan voor 10 personen, deze reserveer je voor een hele avond.
Corona gerelateerde toegang
Ben je woonachtig in een regio die door de Nederlandse Staat is aangeduid als risicogebied met kleurcode oranje of rood? Dan kunnen wij jou helaas geen toegang verlenen tot het terrein.
Reserveer hier je bubbel...
... de entree is gratis

Per bubbel betaal je €5 borg, deze krijg je terug op het evenement. Op deze manier willen we no-shows voorkomen.

Het aantal dat je reserveert is het aantal bubbels. Dus niet het aantal personen!
Sfeerimpressie
Waar en wanneer is het AreaX Terrace?
AreaX Terrace Terneuzen
11/09 | 18.00 - 01.00
12/09 | 18.00 - 01.00
13/09 | 17.00 - 00.00

Waar?
Parking ''Boskalis'' naast Snowworld
Koegorsstraat 1A
AreaX Terrace
Hulst
25/09 | 18.00 - 01.00
26/09 | 18.00 - 01.00
27/09 | 17.00 - 00.00

Waar?
Jachthaven Walsoorden
FAQ
Alle shifts zitten vol. Is er een reservelijst?
Nee, helaas werken wij niet met een reservelijst. Wij raden aan om Ticketswap in de gaten te houden. Let hierbij wel op dat je een ticket voor de juiste shift reserveert.
Wij zijn met drie personen, moeten wij dan voor 4 personen reserveren?
Om het terras mogelijk te maken zijn wij genoodzaakt om een vaste indeling aan te houden. Hierdoor kunnen wij niet afwijken van het aantal mensen per tafel.
Op mijn VIP ticket staat 'Shift 1', ik dacht dat ik deze voor een hele avond reserveerde?
Dat klopt ook. De VIP bubbel reserveer je voor een hele avond, dus van 18.00 tot 01.00 en op zondag van 17.00 tot 00.00.
Moet je voor een bepaalde tijd binnen zijn?
Je ticket is gedurende de hele shift geldig. Op tijd komen is wel aan te raden, je wilt natuurlijk niks missen van de show! We adviseren om 15 minuten op voorhand aanwezig te zijn.
Wij hebben meer dan één tafel geboekt. Kunnen wij meerdere tafels dicht bij elkaar krijgen?
Wij doen op locatie ons best om jullie een plekje naast elkaar te geven. Helaas kunnen we het niet beloven. Hoe eerder je komt, hoe groter de kans!
Kan je gratis parkeren?
Ja, in het gebied rondom de locatie is het vrij parkeren.
Moet je samen naar binnen met 1 tafelreservering?
Ja. Om aan het horeca protocol rondom de COVID-19 maatregelen te voldoen is het noodzakelijk dat je gezamenlijk naar binnen gaat. Is er echt geen mogelijkheid samen te komen, neem dan even contact met ons op via info@areaxevents.nl.
Er is slecht weer op komst! Is er overkapping?
Wij hebben helaas geen overkapping tegen regen op het terrein. Indien de weersvoorspellingen ons niet goed gezind zijn, annuleren wij het evenement. Dit wordt bekend gemaakt in het desbetreffende Facebook event.
Ik ben iets verloren! Zijn er gevonden voorwerpen?
Wij posten alle gevonden voorwerpen uiterlijk dinsdag avond in het desbetreffende facebook evenement. Staan jouw spullen er niet tussen, dan zijn ze helaas niet gevonden.
Kan ik iets bij jullie organiseren?
Leuk! Hiervoor kun je zeker bij ons terecht. Gelieve een mailtje te sturen naar info@areaxevents.nl.
Wat als het evenement afgelast wordt door corona of slechte weersomstandigheden?
In geval van afgelasting zullen alle tickethouders een mail ontvangen met verdere info. Aangezien de kans op afgelasting reëel is, zullen we alle borggelden terug storten in dit geval.